Si t’agrada el cinema i vius a València estàs d’enhorabona i és que des de 7 Televalencia i Karma Films et convidem a participar en el nostre pròxim preestreno ‘Dogman’, el film seleccionat per Itàlia per a la carrera dels Oscars, que arribarà a les sales de cinema el pròxim 9 de novembre.

Si vols ser el guanyador d’una de les 15 entrades dobles que sortegem únicament has d’enviar un email a entradascine@7televalencia.com amb l’assumpte “Preestreno Dogman” i indicar a l’interior el teu nom, cognoms i dni per a identificar-te. Si eres un dels guanyadors rebràs un email de confirmació dimarts que ve 6 de noviembreasí que atent a la teua safata d’entrada o spam!

La cita tindrà lloc el dijous 8 de novembre a les 20.30 hores als Cines Lys de València (Passeig de Russafa 3), t’esperem!

SINOPSI

En un lloc als afores de la ciutat, on l’única llei sembla ser la del més fort, Marcello viu el seu dia a dia entre el treball en la seua modesta perruqueria per a gossos, els moments amb la seua adorada filla Alida i una estranya relació d’inferioritat amb Simoncino, un exboxador que aterroriza a tot el barri. Disposat a recuperar la seua dignitat després de l’enèsima humiliació per part de Simoncino, Marcello idearà una venjança que portarà conseqüències inesperades.

PREMIS I NOMINACIONS

  • Premi Millor Actor Festival de Cannes.
  • Seleccionada per Itàlia per als Oscars.