El polígon industrial Fuente del Jarro i la Fundació ASINDOWN uneixen les seues forces per la inserció laboral. Els empresaris de Paterna i l’associació valenciana han signat un conveni marque amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament de persones amb síndrome de Down que cerquen formar part de l’àmbit empresarial. Una iniciativa que des d’Asivalco consideren vital per a fomentar la inclusió social. Tot açò amb un fi molt clar: garantir un treball estable i de qualitat.

A més de que les empreses participants en la iniciativa tindran l’oportunitat d’ajudar a persones amb síndrome de Down, estes també es beneficiaran. I que sumaran a la seua plantilla a usuaris formats i preparats des d’ASINDOWN amb capacitats més que suficients per a exercir tasques molt diverses.

Ballester i Galcerán, representants d’Asivalco i Asindown, després de la signatura del conveni.

Encara que des d’ASINDOWN són conscients de la dificultat de col·locació empresarial durant l’època estival, la fundació confia que cara a la pròxima tardor puguen arrancar els primers treballadors i demostrar així la vàlua laboral de totes estes persones.