L’exposició fotogràfica que ha conquistat a Alejandro Sanz obri a València

El cantant s'ha compromès a difondre el projecte d'Asindown per a mostrar a través d'imatges els beneficis de la inclusión laboral.

Asindown i el Club de Primeras Marcas uneixen les seues forces amb un projecte solidari per a tots els públics. Hui ha obert les seues portes ‘Slow E-motion’, una exposició fotogràfica que mostra els beneficis de la inclusió laboral i reflecteix valors com l’empatia o la felicitat.

La mostra arriba a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb força i és que compta amb el suport de reconegudes personalitats com el cantant Alejandro Sanz per a la seua difusió. El fi d’esta acció social és col·laborar econòmicament amb Asindown perquè la fundació puga continuar treballant en la inclusió, una funció on el treball de les empreses i institucions valencianes resulta clau.

Des d’Asindown asseguren que ‘Slow E-motion’ no és només una exposició fotogràfica sinó que suposa una experiència sensorial per a tots els públics. La mostra de fotografies reflecteix a més el canvi que està experimentant el sector empresarial on és clau el paper de persones amb Síndrome de Down. Tots ells ensenyen a disminuir el ritme de vida i a prestar major atenció als detalls, dos qualitats molt valorades actualment per les empreses de la Comunitat Valenciana.

Una huelga de Renfe pondrá en jaque volver a casa por Navidad