Friends maratón aniversario Kinépolis
Maratón: Friends: The One With The Anniversary

La popular sèrie de Televisió, Friends, celebra la seua 25 aniversari i té preparat un gran event per a celebrar-ho.

Els cinemes Kinépolis de València, projectaran durant tres dies, alguns dels capítols més destacats de la sèrie, igual que s’ha fet en cinemes estatunidencs.

Els capítols, s’estrenaran amb escenes i material inèdit, que els fans de la sèrie no han pogut gaudir anteriorment, i s’emetran durant els dies 13,14 i 15 de desembre.

La marató, en el qual es projectaran quatre capítols cada dia, començarà a les 19 hores d’i tindrà un preu de 9.90 euros.

Disfruta dels millors capítols de “Friends” en Pantalla Gegant

Les entrades anticipades ja es poden aconseguir en la pàgina web dels cines,i els capítols que es podran gaudir en pantalla gran seran els següents:

Dia 13 de desembre: primer capítol : quan Mónica aconsegueix una companya de quart, segon capítol: apagada, tercer capítol: naixement, quart capítol:quan Ross s’assabenta.

Dia 14 de desembre: capítol del vídeo de ball de graduació, segon capítol: el de quan ningú està llest, tercer capítol: el del matí següent, quart capítol: el dels embrions.

Dia 15 de desembre:capítol de Chandler dins d’una caixa, capítol de noces de Ross: part 2, capítol en el qual tots s’assabenten, capítol en el qual Ross es col·loca.

Celebra les noces de plata amb un especial Friends Weekend, la sèrie que va irrompre en les llars a mitjan noranta i ha acompanyat a diverses generacions.