València acull aquest cap de setmana la Fira del Vermut, una fira que va tenir un gran acolliment en la primera edició, i que torna a la capital del Túria, després d’haver acostat el Vermut artesanal a diferents ciutats de la Comunitat Valenciana, Madrid, Múrcia i Andalusia.

El mercat de Tapinería acollirà des del divendres 20 al diumenge 22 ,  la proposta que té com a objectiu continuar potenciant el vermut com a beguda de moda que es pot prendre a qualsevol hora del dia.

El vermut és un licor macerat en herbes, amb base de vi blanc, absenta i altres substàncies amargues. Aquesta beguda, típicament europea, té una aroma característica que li dóna una elegància particular a un còctel o aperitiu.

Enguany, a més de poder gaudir dels millors vermuts nacionals acompanyats d’un exquisit aperitiu en un entorn immillorable, els cellers participants aprofitaran aquesta fira per a presentar els seus nous productes i les novetats d’enguany.

És el cas de  La Madre Vermouth o la Carmeleta, que presentarà el seu nou Vermut el “Vermut Carmeleta Orange» ,un vermut valencià amb flor del taronger, taronja, gingebre, arrels i fulles de taronger, notes de caramel i vainilla.

A més participaran els cellers Teulada; Baronía de Turís; Gente de Mal Vivir y Ciento Volando, amb les seues propostes.

Amb horari de 19h a 22.00 hores el divendres, el dissabte de 12 h a 22.00 hores i el diumenge de 11h a 15 hores, aquesta fira estarà situada en la C/Tapineria 15 -17  al costat de la Plaça de la Reina.