Alboraia celebra aquest cap de setmana la 5a edició de FIRALBORAIA. Els dies 25, 26 i 27 el Passeig d’Aragó s’omplirà amb el comerç, l’artesania , l’hostaleria i l’oci de la localitat.

Bijuteria, productes ecològics, articles de festa, papereria, automoció, etc. i molts productes i serveis s’oferiran en els més de quaranta establiments participants.

Firalboraia és també diversió i oci, i aquesta edició compta amb una escape room, una activitat nova dirigida a grups i famílies que vulguen passar una estona divertida amb jocs d’equip.

El dissabte tindrà lloc el primer torneig de la Fallera Calavera amb obsequi d’una Carta Especial gentilesa de Zombi Paella, organitzat pel Espai Jove d’Alboraia.

La Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia (ACEPA) regalarà entre els seus establiments associats tiquets perquè gaudisquen els xiquets i xiquetes en els inflables els dies de fira. A més gràcies a la col·laboració d´ACEPA tindrà lloc l’actuació de la Kultrún Batucada el dissabte a la vesprada.

Como en edicions anteriors el programa d´ activitats és molt variat i dirigit a tots els públics des de tallers de manualitats fins a exhibicions de ball, tastos i degustacions.

No oblides immortalitzar el teu pas per la fira en el photocall exclusiu de FIRALBORAIA i recollir la bossa de la campanya “Jo compre a Alboraia, en Valencià”.

Enguany en la zona gastronòmica també hi ha novetats, els hostalers locals aportaran una oferta especial per a fira i la seua campanya “L’hostaleria d’Alboraia amb el medi ambient” amb la finalitat de conscienciar per a fomentar el reciclatge.

Els visitants gaudiran de grups musicals: Vandoleras, Showcase Presentació “Fake Love” per Karim Barek i DJ Bandarra.