El vermut viu actualment un bonic ressorgir, és per açò que l’empresa V Grup Esdeveniments va organitzar el cap de setmana passat la I Fira del Vermut en el Mercat de Tapineria. L’objectiu d’esta fira és ser un referent local per a tota la població, promocionant i impulsant el seu consum i gaudi.

Esta beguda és un clàssic que cada vegada està més de moda, tant a l’hora de l’aperitiu com en les vesprades d’afterwork, és per ells que aquesta beguda s’ha presentat marcant la diferència horària, és a dir, plantejar el seu consum en les diferents hores del dia, per a allunyar de la ment del consumidor, la idea de “el vermut exclusiu per a l’aperitiu”.

És per esta raó que es va incloure una barra de còctels a força de vermut, on el client va poder degustar el producte dels diferents cellers i escollir el que més era del seu grat.

Per a l’elaboració d’estos còctels es va comptar amb el Bartender Iván Talens, qui va estar el divendres i dissabte realitzant els millors còctels amb els productes dels expositors participants.

A més durant tot el cap de setmana els dos locals van estar ambientats amb música en directe i diferents tastos, la qual cosa va generar una gran afluència de gent, per la qual cosa l’organització ja ha anunciat una segona edició.