Amb l’arribada de l’estiu, arriba a València la Fira d’Atraccions, dins del programa d’actes de la Gran Fira de València.

La fira d’atraccions es va inaugurar oficialment diumenge passat 23 de juny i romandrà oberta, durant tot el mes de juliol, i fins al 6 d’agost (amb possibilitat d’ampliació de dates).

L’Associació d’Industrials Firaires de València porta de nou les millors atraccions per a fer gaudir a tota la família, i a aquells turistes i curiosos, que vulguen desplaçar-se a les seues instal·lacions que es troben en el llit del Túria, entre el pont de la Peineta i el pont de les Flors.

Els horaris i dies d’obertura són els següents :de diumenge a dijous de 18.00 a 01.00 hores, i els divendres, dissabtes i vespres de festius, de 18.00 hores a 02.00 hores, podent modificar-se els horaris d’obertura i de tancament, en funció de l’assistència i/o necessitats dels firaires.

Les atraccions infantils que es poden gaudir són: Aqualandia, la Pista infantil, Llits elàstics, Scalextrix, Inflable Simpson, Barques d’aigua, Crazy Estic, Jumping, The academy…

I les atraccions per a majors i adults són la Sénia gegant, el Tren de la bruixa, el Vaixell viking, la pista de cotxes, Circus Party, Horror, el Polp, el Súper Kanguro, Bomber i la Roda de cavallets.