Una mascletà 'digitalizada' iluminará esta noche el cielo de Valencia
Imagen de recurso de una mascletà en Valencia/

València és la ciutat de la pólvora, per això s’ha dissenyat una programació pirotècnica que acompanya a les nombroses activitats de la Gran Fira. Durant aquest mes de juliol la mascletà ha sigut un dels punts forts de l’esdeveniment i continuarà sent-ho fins a tancar.

Aquesta nit és el torn de la Minimascletà de la pirotècnia Peñarroja que serà completament digitalitzada. Aquesta farà un pas més en la relació entre tradició i tecnologia dins de l’àmbit pirotècnic creant una mascletà diferent a les vistes aquest mes de juliol.

Els valencians hauran d’acudir al Passeig de l’Albereda per a gaudir del millor espectacle sonor i visual. Començarà a les 23.30 hores, un bon moment per a gaudir de la treva de la calor diürna.

MÉS PÓLVORA EL 29 DE JULIOL

La pólvora continuarà sent les protagonistes el dia 29 amb el Correfoc. Un espectacle que tancarà amb la programació pirotècnica de la Gran Fira de València. Des de les 23.00 hores, la ciutat s’omplirà de so, llum i color. L’esdeveniment començarà al carrer Barques i posarà punt final en l’Estació del Nord.

Una mascletà 'digitalizada' iluminará esta noche el cielo de Valencia
Correfoc de la Gran Fira de València

Aquest esdeveniment és tot un espectacle on els espectadors poden participar de manera activa, corrent i acompanyant als “dimonis” en les seues danses sota un mantell d’espurnes i foc. Això sí, es recomana prendre precaucions a pesar que la pirotècnia que s’utilitza està catalogada com no perillosa.

LA BATALLA DE FLORS DE VALÈNCIA

La Gran Fira de València ha donat vida a la ciutat durant tot juliol amb actuacions musicals, màgia, fums, teatre…. Totes aquestes activitats acabaran amb la Batalla de Flors, responsable de tancar un mes replet d’esdeveniments.

Enguany es llançaran 1.500.000 unitats de clavells que cobriran els carrers d’un gran arc de Sant Martí floral. L’esdeveniment serà el diumenge 31 de juliol a les 20.00 hores en el Passeig de l’Albereda inundant així l’avinguda de tot color i deixant una gran aroma floral.