El vent podria deslluir a l’interior un cap de setmana assolellat

La temperatura màxima entre el divendres i el diumenge s'aconseguirà el dissabte amb 21 graus

aemet

La Comunitat Valenciana gaudirà aquest cap de setmana del sol primaveral. Un bon temps que podria quedar deslluït pel vent en alguns punts; posat que l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat per a dissabte i diumenge l’alerta groga en algunes zones de l’interior de Castelló. 

Durant la jornada del dissabte el cel estarà poc nuvolós o buidat amb intervals nuvolosos a la província d’Alacant fins al migdia. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants; mentre que les màximes aniran en ascens aconseguint els 21 graus en la capital del Túria.

aemet

temperaturas

El bon temps es mantindrà durant el diumenge, amb cels buidats i lleugers descensos de les temperatures que a València capital es preveu de dos graus menys que el dia anterior en les màximes. D’aquesta manera, el termòmetre oscil·larà entre els 10 i els 19 graus.

Els núvols sí que estaran presents en la jornada del divendres. De fet, hi ha probabilitat de ruixats i no es descarta alguna tempesta local. Les precipitacions podran afectar el litoral de manera més feble i dispersa. Segons assenyala Aemet, la probabilitat de pluja avui a València és del 95% entre les 12.00 i les 18.00 hores; mentre que les temperatures oscil·laran entre els 11 i els 19 graus.

tiempo