aemet

La Comunitat Valenciana gaudirà aquest cap de setmana del sol primaveral. Un bon temps que podria quedar deslluït pel vent en alguns punts; posat que l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat per a dissabte i diumenge l’alerta groga en algunes zones de l’interior de Castelló. 

Durant la jornada del dissabte el cel estarà poc nuvolós o buidat amb intervals nuvolosos a la província d’Alacant fins al migdia. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants; mentre que les màximes aniran en ascens aconseguint els 21 graus en la capital del Túria.

aemet

temperaturas

El bon temps es mantindrà durant el diumenge, amb cels buidats i lleugers descensos de les temperatures que a València capital es preveu de dos graus menys que el dia anterior en les màximes. D’aquesta manera, el termòmetre oscil·larà entre els 10 i els 19 graus.

Els núvols sí que estaran presents en la jornada del divendres. De fet, hi ha probabilitat de ruixats i no es descarta alguna tempesta local. Les precipitacions podran afectar el litoral de manera més feble i dispersa. Segons assenyala Aemet, la probabilitat de pluja avui a València és del 95% entre les 12.00 i les 18.00 hores; mentre que les temperatures oscil·laran entre els 11 i els 19 graus.

tiempo