València acomiadarà el divendres amb pluges per a donar pas a un cap de setmana de cels nuvolosos, en el qual no es descarten precipitacions febles i disperses sobretot a l’interior, on seran en forma de neu a partir de 1.000 o 1.200 metres. No obstant això, el diumenge s’espera que comencen a recuperar-se les temperatures.

El pronòstic per a demà dissabte contempla probabilitat de precipitacions en el terç sud i resta de l’interior, encara que sense descartar en la resta. Les temperatures aniran en descens i oscil·laran entre els 8 i els 18 graus en la capital del Túria. El vent bufarà de l’oest fluix a moderat.

El diumenge s’esperen igualment intervals nuvolosos sense descartar precipitacions febles i disperses, sobretot a l’interior, amb la cota de neu entre 1.000 i 1.200 metres, encara que pujant. Les temperatures en ascens i se situaran entre els 10 i els 22 graus en la capital de la província.

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu per a hui divendres intervals nuvolosos, més abundants a la vesprada, quan s’esperen precipitacions. Les temperatures mínimes pujaran a l’interior i les màximes en el litoral.