FOTUR

El Palau de Les Arts acull esta nit la XIV Gala Anual d’Empresaris de l’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana organitzada per FOTUR per a reconèixer el treball dels professionals i empreses del sector així com als mitjans de comunicació i institucions que donen suport a l’oci, el turisme i el joc en tota l’autonomia.

La gala presentada per la directora d’informatius de 7 Televalencia, Sylvia Costa, consta de diversos premis diferenciats en quatre categories: Empreses, Professionals, Mitjans de comunicació i Institucions.

La Consellera d’Habitatge, María José Salvador, per la seua aposta pel Metre nocturn, la patronal hotelera de Benidorm, Hosbec, per la seua aportació al sector turístic, l’empresa Dulcesol per la seua labor d’internacionalització, i l’Ajuntament de Canals, per la declaració del ‘Pi de la foguera’ com a Festa d’Interès Turístic Nacional, seran quatre dels premiats per FOTUR als quals s’uneixen el restaurador Ricard Camarena i l’Horchatería Daniel.

Al costat d’aquests sis premiats, també tindran un reconeixement a la seua labor i els seus mèrits en l’últim any l’equip Campió d’Espanya de Bartenders, encapçalats pel Campió del Món, Toni Cortés, Vanesa Pérez (Campiona d’Espanya 2018), Sergio Santamaría i Sergio Valls (Campions d’Espanya en la categoria de joves barman), i Yeray Monfort (Campió del Món de la Patron Perfectionists celebrada a Mèxic 2019). Ells seran els autors del cocktail de benvinguda de la gala.

També seran premiats el portal Valencia Bonita i José Carlos Arnau en la categoria de mitjans de comunicació, Julián Sánchez, president de l’Associació de Bingos EJUVA i titular del Bingo La Bolera de Benetússer, per la seua trajectòria empresarial de quatre dècades i la seua aposta pel bingo electrònic que ha revolucionat el joc del bingo en la Comunitat Valenciana.

També rebrà un premi Bedrijfsutije, empresa holandesa que fa un gran treball d’atracció de turistes fins a la Comunitat Valenciana. I l’escola d’hostaleria i Turisme MÀSTER D per la seua aportació formativa al sector.

Enguany dos Festivals en diferents corrents musicals rebran també el premi Fotur LATIN FEST i MONGOROCK XABIA FESTIVAL. Estan premiades dos dones Dj’s però atès que havien diverses candidates per l’aportació a la música i el treball realitzat en la promoció internacional, aquests dues premiades s’anunciaran en la pròpia gala.

La saga de una escritora de Quart de Poblet llegará a Netflix

Cambian las hipotécas: claves que debes saber antes de pedir un préstamo