de l´horta a la plaça

La Plaça de l ajuntament es prepara per a acollir de nou, una nova edició del mercat agrícola, de   l´Horta a la Plaça.

Així, el cèntric enclavament acollirà el cinqué lliurament d’aquest esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles i el Consell Agrari Municipal de València, que tindrà lloc el diumenge de cada mes.

València acollirà, amb horari de 10 a 16 hores, aquest gran mercat de producció agrícola , de proximitat, que comptarà amb aproximadament més de 20 llocs de venta directa agricultors valencians.

De l’horta a la plaça té com a objecte dinamitzar el consum de productes ecològics cultivats en la horta de València i acostar-los a la població.

La Plaça de l’Ajuntament acollirà a més tallers i actuacions musicals

Xicotets i majors podran gaudir durant aquesta jornada d’actuacions musicals, xarrades, i tallers infantils, a més de l’eix central de l’esdeveniment; les parades de productes agrícoles.

Estaran a la disposició de la ciutadania centenars de productes frescos i elaborats, exposats pels mateixos agricultors i agricultores locals.

La Plaça de l’Ajuntament romandrà tancada al trànsit i d’aqueixa manera es podrà gaudir d’un mercat que de nou busca aconseguir l’èxit de les edicions anteriors.