Hui ens reben a la seua casa els Sánchez-Tarazaga Álvarez, una de les 55.000 famílies nombroses que resideixen a València i amb una peculiaritat d’allò més cridanera: el nombre de fills.

Organitzar una casa de 13 sembla tot un repte però Lourdes i Jorge tenen clar com ha de ser el treball en equip. Ací és fonamental la col·laboració i cadascun té una funció per a desenvolupar.

Els Sánchez-Tarazaga comparteixen tots aquests trucs a través del blog ‘Sólo somos 13’, una eina online per a les famílies que cerquen la clau de l’èxit en la llar.

Familia Sánchez- Tarazaga Álvarez.

A més de l’organització, altra qüestió cridanera és el moment dels menjars. A la casa dels Sánchez-Tarazaga les truites són de dotze ous, les barres de pa vénen de cinc en cinc i es cuinen més de 40 racions diàries.

I amb 13 a casa és impossible evitar pensar en la part econòmica i és que esta família valenciana destina prop de 400 euros a la compra setmanal.

A pesar de comptar amb onze fills, Lourdes assenyala que encara hi ha temps per a l’oci en parella i totes les setmanes ella i el seu marit ixen a sopar. Asseguren que la clau és saber organitzar-se i crear una llar familiar per al gaudi de cadascun dels 13 membres.