La Falla El Toro de Calvià viu els seus dies grans

La falla de Mallorca inicia la festa fallera amb una plantà al tombe d'una falla dedicada al càncer obra de l'artista Jordi Palanca

La Falla el Toro de Calvià (Mallorca) es prepara ja per a viure els dies grans de la festa fallera.

Desde 1994 les falles de València també se celebren a la urbanització El Toro de Calvià, falla que compta en l’actualitat amb una comissió formada per uns 120 membres i que organitza una sèrie d’actes entre els quals no faltaren les mascletaes, les despertaes , l’ofrena o les imprescindibles paelles.

La Falla El Toro viurà divendres que ve, a les 15.00 hores, la plantá de la falla que es realitzarà “al tombe” i serà a benefici de un Lazo en Movimiento. Una falla dedicada al càncer i que ha sigut realitzada, per tercer any consecutiu, per l’artista faller Jordi Palanca, qui a més, ha inclòs una rèplica d’una escena d’una falla que va plantar l’artista Miguel del Ejido a Torrent com a homenatge a l’artista, qui també va ser víctima de la malaltia.

Les falleres majors Jimena Escudero i Mar Sánchez viuran amb intensitat unes falles molt especials per a elles, ja que son les màximes representants de la festa, i estaràn molt ben acompanyades per la presidenta Elena Gutiérrez.

Les Falleres Majors i la Presidenta de la Falla El Toro

La fiesta vicentina celebra el centenari de la mort de Sant Vicent