Els fallers i falleres d’Aldaia i Alaquàs ja tenen representants locals per al pròxim exercici faller 2019-2020.

Sara Morcillo Torralba de la falla Avinguda 18 de Juliol i Judith Díaz Gomáriz de la comissió Avinguda Miguel Hernàndez són les màximes representants de les falles d’Alaquàs per a l’exercici 2020. Així es va donar a conèixer diumenge passat 9 de juny a l’acte oficial celebrat al Castell d’Alaquàs.

L’Alcaldessa, Elvira García Campos, acompanyada per la regidora de Falles, Isabel Mondéjar Villarejo, van llegir davant totes les comissions falleres, l’acta d’elecció amb què es va donar a conèixer oficialment el nom de les noves representants de la festa fallera: Sara Morcillo Torralba i Judith Díaz Gomáriz.

El públic assistent va dedicar un emotiu comiat a les falleres Majors d’Alaquàs 2019 Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez.

Falleres Majors 2020 d´ Aldaia

Per la seua part la Junta Local Fallera d’Aldaia va realitzar el divendres 31 de maig l’elecció de les Falleres Majors d’Aldaia 2020.

Eva Gallego Rubio de la Falla Sant Vicent com a Fallera Major Infantil i Andrea Sánchez Chiquero de la Falla Villarrobledo com a Fallera Major d’Aldaia.