Les falles de la localitat del camp del Túria han arrancat el seu exercici amb el nomenament de la xiqueta i la senyoreta que tindran l’honor de representar a Llíria com a màximes representants durant les pròximes festes josefines.

Sonia Cervera López i Irene González Cancar han sigut triades fallera major i fallera major infantil de Llíria, respectivament, per a l’exercici 2020.

L’acte de nomenament es va celebrar en Ca la Vila després de no haver-se presentat altres candidatures a màximes representants de la festa fallera en el municipi.

Sonia Cervera pertany a la Falla Alpelic i adjacents mentre que Irene González és fallera de la comissió Pla de l’Arc. Les dues prendran oficialment, el mes de novembre, el relleu de Marta Torres i Edurne Romero, falleres majors 2019.

A aquest acte ha assistit l’alcalde de la ciutat, Manolo Civera, i membres de la corporació, així com el nou president de la Junta Local Fallera, Martín Martínez, que ha participava d’aquesta manera en el seu primer acte oficial en el càrrec.

El primer edil ha felicitat, en nom de la ciutat, a Sonia i Irene per la seua elecció com a reines de les Falles de Llíria per a l’any vinent, i d’altra banda, ha volgut agrair també el treball realitzat per Manolo Romero, president de la Junta Local Fallera durant els últims sis anys.

Ara només queda esperar al pròxim mes de novembre, que serà quan siguen proclamades les noves reines de les falles de Llíria.