EMT
GRAFCVA9574. VALENCIA, 12/11/2019.- La empleada de la Empresa Municipal de Transportes (EMT) de València, Celia Zafra (i), que fue despedida tras conocerse el fraude de 4 millones de euros en esta empresa, a su llegada a la ciudad de la justicia de València, para declarar como investigada ante el Juzgado de Instrucción número 18, que dirige la causa. EFE/ Biel Aliño

La treballadora acomiadada de l’Empresa Municipal de Transport (EMT), Celia Zafra, ha declarat hui en el Jutjat d’Instrucció número 18 de València ser també víctima d’una estafa en relació al frau dels 4 milions d’euros.

Segons l’exresponsable de l’àrea d’Administració de l’EMT ella va complir rigorosament un fals acord de confidencialitat i assegura que no recorda haver enviat documents en els que estigueren les signatures del gerent i del responsable de gestió de l’EMT, dos signatures imprescindibles per a procedir a les transferències amb les quals es va estafar a l’entitat.

L’extrabajadora és l’única investigada de moment encara que el dijous serà un responsable de CaixaBank el que declararà davant el jutge amb l’objectiu d’esclarir els protocols aplicats per l’entitat durant les transferències bancàries en les que es va produir l’estafa amb l’enviament de diners a un compte d’Hong Kong.

A més, durant la declaració de hui, l’advocat representant de l’EMT ha anunciat que demanarà al jutge l’ampliació de la instrucció amb l’objectiu de reclamar al banc els enregistraments de les trucades realitzades entre el personal de l’empresa de transport i CaixaBank.