Segons ha informat la portaveu el Partit Popular a l’Ajuntament de València, María José Catalá, el Tribunal de Comptes ha incorporat la denúncia del PP sobre possibles responsabilitats comptables a la causa sobre el frau de 4 milions d’euros a l’Empresa Municipal de Transports (EMT).

Català ha indicat que aquest matí ha rebut la notificació que la informació aportada pel seu grup sobre «nous indicis de responsabilitat comptable» detectats en l’EMT, queda incorporada a la causa.

A més la portaveu ha indicat que, allò que va fer el gerent de l’empresa pública, «de dirigir-se pel seu compte al novembre al Tribunal de Comptes, per a demanar l’arxivament de les diligències perquè no hi havia responsabilitat comptable, queda absolutament desacreditat».

«Existeixen i el Tribunal de Comptes l’investigarà», ha destacat la portaveu municipal del PP. Catalá ha insistit que arribaran fins al final en aquest assumpte i aportaran tota la informació que tinguen sobre aquest tema, en aquests moments el PP és l’únic grup personat com a acusació popular en aquesta causa penal.