exposición

L’exposició multimèdia itinerant de més èxit del món arriba a València després d’haver batut rècord de visitants en 45 ciutats de quatre continents. A Espanya, després de passar per Sevilla, Alacant, Madrid i Màlaga, és el torn de València, on des del 27 de juliol i fins al 20 d’octubre, el públic se submergirà en la personalitat i l’obra del pintor holandès.

Van Gogh Alive és la proposta pionera que presenta l’obra i essència d’este artista com mai abans s’havia vist i podrà visitar-se en l’Ateneu Mercantil de València (Plaza de l’Ajuntament, 18).

La combinació d’art i tecnologia d’avantguarda per a acostar la cultura a un nou públic són els ingredients d’aquesta recepta original que ja ha trobat succedanis. La tecnologia SENSORY4™, un sistema envolupant multicanal creat per Gran Exhibitions per a introduir-nos en l’obra de Van Gogh com mai abans s’havia fet, converteix l’obra del pintor en un univers de color on les sensacions són protagonistes absolutes.

Quaranta projectors d’alta definició i gràfics en moviment amb so envolupant multicanal de qualitat cinematogràfica ofereixen un espectacular entorn immersiu en pantalles de sis metres d’altura distribuïdes en 800 m2 de superfície. Més de 3.000 imatges transformen l’espai cobrint parets i sòls de sala.

La tecnologia multidimensional de Van Gogh Alive – The Experience és un pont per a acostar el món d’art al gran públic. Esta proposta, basada en el dinamisme i la tecnologia multimèdia, es converteix en un reclam absolut per a les noves audiències, habituades a aquest tipus de formats.

L’experiència oficial Van Gogh Alive – The Experience fuig del concepte estàtic de les exposicions pròpies dels museus tradicionals. Esta exposició està dirigida a tots aquells que volen experimentar l’art des d’una nova perspectiva. És la primera vegada que es pot “passejar” a La noche Estrellada o perdre’s en els detalls dels autoretrats fins al punt de veure les pinzellades i les mescles de color.

Les entrades de l’exposició ja estan a la venda a través de la web oficial amb preus que ronden els 12-14 euros per persona.