Plaza

L’any recentment estrenat preveu grans esdeveniments musicals en la Plaça de Bous de València, com els concerts de Marc Knopfler i Bob Dylan, que tocaran a la ciutat amb un marge de dos setmanes. L’ànima máter de Dire Straits ho farà el 26 d’abril, mentres que el cantautor estatunidenc arribarà a la Plaça de Bous el 7 de maig.

Les escales de Knopfler i Dylan en l’històric recinte del carrer Xàtiva són les dos cites més assenyalades del gran any musical en la Plaça de Bous, per on continuaran desfilant els grans artistes nacionals del moment, com ve succeint en els últims anys.

El 29 de juny, Vanesa Martín tornarà a la ciutat amb‘ Todas las mujeres que habitan en mí’. El concert, que donarà la benvinguda a l’estiu, està programat a les 23.00 hores. Manu Carrasco arribarà a la Plaça el 6 de setembre amb el seu gira ‘La cruz del mapa’, mentres que Melendi ha reservat el 27 de setembre per a retrobar-se amb el públic valencià, amb el qual ja va compartir una gratificant vetlada musical l’any passat.

Durant 2018, a més de Melendi i el seu ‘Cub de Rubik’, van visitar la Plaça de Bous de València artistes com Manolo García, Raphael, Loquillo, David Bisbal i Maluma. Tots ells van omplir un recinte que va haver de doblegar sessió per a donar resposta a la demanda d’entrades que van tindre els concerts de Dani Martín i Pablo Alborán.

Así suena el coro valenciano que levanta al público de “Got Talent”

El grupo Inditex prepara la apertura del Zara más grande de Valencia

El restaurante Lateral desembarca en Valencia