Enguany que ara comença ho fa carregat de projectes per al Llevant. A un inici de 2020 amb un calendari molt carregat, ja que al llarg del primer mes de l’any podria jugar fins a sis partits oficials, se li afig els projectes urbanístics que està pendent d’escometre el club.

Després del retard inicial, finalment el club valencià té previst començar la instal·lació de la nova coberta de l’estadi Ciutat de València quan acabe la present temporada i perquè estiga llesta per a setembre de 2020.

Aquest projecte, la inversió del qual en la primera fase rondarà els 16,5 milions d’euros, permetrà cobrir tots els seients del Ciutat de València i també servirà per a ampliar lleugerament l’aforament fins a poc més de 25.000 localitats.

Perquè estiga totalment finalitzat per a la pròxima temporada 2020-2021, el Llevant ha anunciat que sol·licitarà a LaLiga disputar les primeres jornades com a visitant perquè el nou Ciutat de València estiga acabat en la seua primera fase.

Una nova ciutat esportiva per al Levante UD en 2020

Però 2020 també ve amb més projectes, i és que enguany deu també arrancar la construcció de la nova ciutat esportiva a Natzaret, amb una dimensió de 99.000 metres quadrats i una inversió que podria rondar els quinze milions d’euros en una primera fase, i que, en principi, el Llevant es va comprometre al fet que començara al llarg de 2019.

El president del Llevant va explicar davant els seus accionistes que la sol·licitud de la concessió del sòl on es construirà la nova ciutat esportiva va ser tramitada al desembre de 2018 i que “està en l’última fase” i que després de finalitzar el projecte d’execució es va sol·licitar la llicència al juny de 2019, la tramitació de la qual està actualment en curs.