La plantilla del Llevant ja està a Bunyol per a preparar la nova temporada de futbol però esta imatge deixarà de repetir-se en qüestió de temps. El club granota ultima els detalls per a arrancar les obres de la nova Ciutat Esportiva de l’equip. Unes instal·lacions revolucionàries que prompte començaran a prendre forma en la mateixa capital del Túria: el barri de Natzaret.

La nova Ciutat del Llevant estarà situada en l’antic Club Benimar. Un espai de prop de 100.000 metres quadrats que comptarà amb tot tipus de serveis per als futbolistes. Una botiga granota, un auditori per a 200 persones i una clínica mèdica completaran estes instal·lacions on sobretot s’apostarà per la formació de la futura pedrera del club.

Levante
Diseño de la nueva Ciudad Deportiva del Levante UD en Nazaret.

La nova localització ajudarà a més en dos aspectes: d’una banda la proximitat a l’estadi generarà més vincle amb l’afició i per un altre realitzarà una labor social en el barri de Natzaret.

Encara que no hi ha data d’obertura, l’objectiu és que la nova Ciutat Esportiva entre en funcionament al llarg de 2021. La seua posada a punt per a llavors, unit a la construcció del Nou Mestalla, ajudaria a que València es posicionara com a seu del Mundial de Futbol 2030 si finalment Espanya i Portugal presentaren una candidatura conjunta per a albergar la competició més cobejada del panorama esportiu internacional.