Imagen de archivo de bous al carrer.
Imagen de archivo de "Bous al carrer"

Els bous al carrer sumen una nova víctima mortal a la província de València. Un home de 80 anys ha mort després de ser cornado per una vaquilla en les festes de la localitat de Canet d’en Berenguer.

El tràgic succés es va produir aquest dimecres a la vesprada per una distracció de la víctima. Aquest va accedir al recinte en el qual s’estaven celebrant els bous al carrer de Canet pensant que ja no hi havia perill. No obstant això, una vaquilla va ser per ell i le corneó violentament fins a arraconar-ho.

Immediatament els veïns de la localitat van acudir en el seu auxili per a apartar a l’animal encara que sense èxit. Aquest va continuar acarnissant-se amb la víctima que va acabar tendida en el sòl sent calcigada. La vaquilla va continuar arremetent contra l’home fins que altres participants van aconseguir apartar-li del lloc.

Donada la proximitat de la víctima a les barreres, uns veïns van aconseguir traure-li del recinte. L’home va ser traslladat en ambulància on se li van realitzar les primeres cures sense perdre el coneixement. En arribar a l’Hospital de Sagunt ingresó en la Unitat de Vigilància intensiva on va morir poques hores després.

Amb ell ja són vuit les persones mortes enguany en la celebració de bous al carrer. Es tracta d’una xifra rècord que supera les set víctimes comptabilitzades en 2015.