escapadas fin de semana

El bon temps arriba a la comunitat, i les ganes de gaudir del cap de setmana augmenten.

És per això que et proposem unes escapades prop de València perquè gaudis del temps lliure, sense haver d’invertir molt de temps.

Descobreix els secrets de Calp,  visita el Castell del Papa Lluna a Peníscola, passeja pel port pesquer de Moraira, gaudeix de les vistes del castell de Guadalest o del paisatge mediterrani de Vilafamés.

CALP

calpe
Imagen de Calpe / Foto: Wikipedia

Aquest municipi situat en la costa mediterrània d’Espanya és famós per les seues platges, com la de l’Arenal-Bol. No gaire lluny es troba el jaciment romà de Baños de la Reina, que inclou piscines marines tallades en pedra.

ESCAPADES CULTURALS, PEÑISCOLA 

Foto: Turismo Peñíscola

Passejar per les seues platges al capvespre, visitar el Castell del Papa Lluna o menjar en alguns dels seus fantàstics restaurants, converteixen a Peníscola en un altre de les destinacions més especials per a una escapada.

MORAIRA 

escapadas comunitat
Foto: Marin Duganzic

Recórrer els carrerons del nucli urbà de Moraira és un dels atractius d’aquesta localitat:els seus carrers empedrats i les façanes de les seues cases típiques de la Costa Blanca li atorguen un encant especial. A més pots gaudir del port pesquer o visitar el seu Castillo.

VILAFAMÉS

escapadas comunitat
Foto: Asociación los pueblos más bonitos de España

Vilafamés, situat en la província de Castelló, és considerat un dels pobles més bonics d’Espanya. El seu paisatge típic mediterrani,els seus carrers empedrats i el seu encant particular el converteixen en una destinació que no has de perdre’t.

GUADALEST

escapadas comunitat
Foto: Spain.info

Situat a l’interior de la província d’Alacant, es troba Guadalest, un altre dels pobles més bonics d’Espanya. El seu castell que va ser declarat conjunt històric artístic en 1974 i Bé d’Interés Cultural, així com les seues vistes o els seus preciosos carrers, ho fan el lloc ideal per a realitzar una escapada.