Nit de cap d’any és una data ideal per a escapar de la ciutat. Molts decideixen aprofitar per a abandonar el país per a pasar el cap d´any.

No obstant això, la Comunitat Valenciana ofereix enclavaments perfectes per a gaudir de l’últim dia de l’any, i començar amb bon peu el 2020 i en 7 TeleValencia et volem donar algunes pistes.

Quins són els millors llocs de la Comunitat per a passar Nit de cap d’any?

Nit de cap d’any a Gandia

Gandia ofereix un ampli ventall de possibilitats per a acomiadar l’any. El seu hotels ofereixen festes de cap d’any, i a més pots gaudir de les campanades en el Prat i de l’Orquestra Montecarlo i en la Plaça Major enfront de l’Ajuntament podràs ballar fins a començar el dia amb la música de deejays.

Cap d’any a Morella

Fotografia de Morella durante las navidades/ Foto: Elsports.es

Morella és un dels pobles on més es respira ambient nadalenc, gràcies a la seua meravellosa il·luminació, disposa de moltes cases rurals en les quals allotjar-se i a més el seu recinte Firal acollirà una festa amb l‘Orquestra Top Zero, i en acabar aquesta una discomóvil.

Acomiada l’any a Peníscola

Peníscola és un altre de les destinacions preferides pels joves i no tan joves per a acomiadar l’any. Amb una gran oferta d’oci i diferents alotjamets, pots acomiadar l’any en gran, i alhora aprofitar i gaudir de les seues vistes, del seu castell i ,si el temps ho permet, de les seues platges.

La Serra de Mariola per a acomiadar l’any

Si eres dels quals prefereix passar la nit de cap d’any en un entorn de somni i poder gaudir d’activitats saludables i dels paisatges de la Serra Mariola, la resposta és Bocairent.  Allotja’t en una casa rural i si t’agrada la festa, la Plaça de l’Ajuntament també compta amb una festa en la qual podràs prendre’t el raïm i ballar fins a les 3.00 hores.