5 escapades romàntiques en la Comunitat per a celebrar Sant Valentín

Et proposem alguns de les destinacions més romàntiques de la Comunitat Valenciana perquè planeges una escapada romàntica amb la teua parella

escapades romàntiques

Quan queda poc per al dia de Sant Valentín, dia dels enamorats, volem proposar-te 5 localitats romàntiques a la Comunitat Valenciana ,perquè pugues planejar una escapada amb la teua parella.

Descobreix les muralles medievals de Morella, visita el Castell del Papa Lluna a Peníscola, realitza un passeig romàntic pel port pesquer de Moraira, gaudeix de les vistes del castell del Castell de Guadalest o del paisatge mediterrani de Vilafamés.

MORELLA, ESCAPADA ROMÀNTICA EN CASTELLÓ

Foto: Morella Turística

Morella està considerat un dels pobles més bonics d’Espanya. Muralles medievals ,cases pairals,  esglésies medievals romàntiques i gòtiques, i racons plens d’encant la converteixen en el lloc idoni de la teua escapada.

PEÑISCOLA 

Foto: Turismo Peñíscola

Passejar per les seues platges al capvespre, visitar el Castell del Papa Luna o menjar en alguns dels seus fantàstics restaurants, converteixen a Peñíscola en un altre de les destinacions més especials per a una escapada en parella.

MORAIRA 

Foto: Marin Duganzic

Recórrer els carrerons del nucli urbà de Moraira és un dels atractius d’aquesta localitat:els seus carrers empedrats i les façanes de les seues cases típiques de la Costa Blanca li atorguen un encant especial.A més pots gaudir d’un romàntic passeig pel port pesquer o visitar el seu Castell.

VILAFAMÉS

Foto: Asociación los pueblos más bonitos de España

Vilafamés, situat en la província de Castelló, està considerat un dels pobles més bonics d’Espanya. El seu paisatge típic mediterrani,els seus carrers empedrats i el seu encant particular el converteixen en un de les destinacions preferides de les parelles.

GUADALEST

Foto: Spain.info

Situat a l’interior de la província d’Alacant, es troba Guadalest, un altre dels pobles més bonics d’Espanya. El seu castell que va ser declarat conjunt històric artístic en 1974 i Bé d’Interés Cultural, així com les seues vistes o els seus preciosos carrers, ho fan el lloc ideal per a realitzar una escapada romàntica.