escapades cap any
Imatge de focs artificials en Nit de cap d'any

L’última nit de l’any està molt a la vora i tu encara contínues sense pla?

Espanya i el seu voltants compten amb una infinitat de destinacions en els gaudir d’una escapada de cap d’any i nosaltres et recomanem alguns d’ells perquè acabes i comences l’any de la millor forma:

Madrid, la ciutat preferida on celebrar la Nit de cap d’any

Puerta del Sol en Madrid Foto: Wikipedia

Madrid és una de les ciutats espanyoles per excel·lència on gaudir de la nit de cap d’any. Si eres dels quals vol gaudir de l’ambient de la Porta del Sol i menjar-se el raïm amb el millor ambient, has de visitar la capital d’Espanya.

Benidorm, Cap d´any en el mar mediterrani

Imatgenocturna de Benidorm

Si vols passar una Nit de cap d’any prop de la mar, Benidorm és la destinació per excel·lència. Gaudeix del tardeo enfront de la mar,  sopar sota les estreles i gaudeix de les campanades, i de la millor festa amb concerts i DJs en els seus pubs o discoteques.

Sevilla té un color especial

Imatge nocturna de Sevilla

Sevilla té un color especial, i també en Nit de cap d’any. Acomiada l’any a bord d’un catamarà pel riu Guadalquivir, gaudeix d’un espectacle flamenc o pren-te el raïm sota la giralda, i comença l’any 2020 ballant sevillanes.

Cap d´any  entre muntanyes

Imatge d´ Andorra la Vella Foto: Andorra la Vella

Si eres dels quals prefereix passar la nit de cap d’any envoltat de neu, i dels quals gaudeix esquiant, Andorra és la teua destinació. Esquiar, anar de compres, relaxar-te en un spa, gaudir d’un bon cotilló,  i de la neu…tot això sense haver d’allunyar-se molt de casa.

Escapat a Lisboa en Cap d´any

Imatge de castell en Cap d´any

Lisboa, compta amb un espectacle en Praça do Comércio (Terreiro do Paço) d’entrada lliure, amb concerts a partir de les 22h, i focs artificials a mitjanit. A més, cada vespra d’Any Nou a Lisboa, tens increïbles espectacles de focs artificials en diferents àrees de la ciutat