empresarios
Mónica Oltra saluda a Vicente Boluda a su llegada a un conocido restaurante alicantino.

Nombrosos membres de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) s’han donat cita este matí amb la vicepresident de la Generalitat i consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, amb l’objectiu d’analitzar diversos assumptes d’interès econòmic i empresarial com l’avanç de l’estructura ferroviària del Corredor Mediterrani o l’actual finançament autonòmic.

Vicente Boluda, president d’AVE, ha declarat que “hi ha punts que ens agrada tractar amb les persones que manen”, per açò no ha dubtat a traslladar les seues “inquietuds” i “preocupacions” a Oltra per ser uns temes d’interès per a “el bé de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”.

La vicepresidenta del Consell, per la seua banda, s’ha referit als membres d’AVE com uns “think tank” (laboratori d’idees o centre de reflexió) en matèria de polítiques així com en mesures industrials, econòmiques i d’infraestructures.

Mónica Oltra també ha valorat positivament que els empresaris valencians realitzen este tipus de trobades per a compartir opinions assegurant que “l’important és escoltar-nos i pensar sempre que entitats com a AVE poden aportar idees que poden millorar la gestió econòmica”.

El Corredor Mediterrani en mans de José Luis Ábalos