Corredor
Acto empresarial del Corredor Mediterráneo en IFEMA.

El Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, ​​acollirà un gran acte empresarial pel Corredor Mediterrani el proper 27 de setembre. Empresaris i societat civil del conjunt del país se citaran per donar suport a una infraestructura clau per a la competitivitat, la cohesió, la vertebració i la mobilitat.

D’ençà que el novembre del 2016 s’impulsés la creació del canal de comunicació www.elcorredormediterraneo.com, s’han dut a terme actuacions a Tarragona, Múrcia, Almeria, La Encina (Alacant), València, Madrid, Los Barrios (Campo de Gibraltar), Màlaga, Granada, Cartagena, Lorca, Alacant, Castelló, Reus i, abans del gran acte empresarial del 27 de setembre a Barcelona, encara es farà una darrera parada a Martorell el 21 i 22 de setembre.

Amb totes aquestes accions es persegueixen diversos objectius: el primer, escenificar la importància i la necessitat de la infraestructura; el segon, conscienciar el conjunt del país perquè s’impliqui en la seva reivindicació, i el tercer, aconseguir que els nostres representants públics es comprometin en l’execució de la infraestructura perquè sigui una realitat.

A la jornada del proper dia 27, hi assistiran empresaris i representants destacats de la societat civil (patronals, cambres de comerç, sindicats, universitats, esportistes i multitud d’organitzacions cíviques), que compartiran arguments i beneficis sobre aquesta infraestructura tan important per al conjunt del nostre país.

En l’àmbit cameral i patronal, hi haurà els màxims representants, amb Juan Rosell (CEOE) i José Luís Bonet (Cambra de Comerç d’Espanya) al capdavant, juntament amb presidents de patronals i cambres de gran part d’Espanya.

Entre els assistents han confirmat la seva assistència: Vicente Boluda (Boluda Corporación Marítima i AVE), Juan José Brugera (COLONIAL i Cercle d’Economia), Artur Carulla (Agroalimen), Ignacio Ferrero (Idilia Foods), Javier Godó (Grup Godó), Clemente González (Alibérico i IFEMA), Jordi Gual (Caixabank), Juan Roig (Mercadona), Javier Moll (Prensa Ibérica Media), Josep Oliu (Sabadell), Agnès Noguera (Libertas 7), Josep Terradellas (Casa Tarradellas), Miguel Torres (Familia Torres).

El Corredor Mediterráneo en manos de José Luis Ábalos