a domicilio

Tots portem a un cuineret dins, però per a què ens anem a enganyar… millor que cuinen per nosaltres, no? Arribar tard de treballar o de fer esport no casa bé amb encendre els fogons, així que és comprensible que de tant en tant ens abellisca demanar menjar a domicili. Al contrari del que alguns puguen pensar, menjar a domicili no vol dir de mala qualitat, i a la ciutat de València hi ha diversos exemples d’això.

Per això, des de 7TeleValencia et volem recomanar cinc de les millors opcions a la nostra disposició. Comencem:

Yecla 33

a domicilio
És el millor restaurant a domicili de tota Espanya segons els Premis Just Eat de 2018. Amb 30 anys d’experiència en el sector, la seua especialitat són les hamburgueses, els burritos i plats de menjar americà. Telèfon: 963 62 95 98.

Tastem

a domicilio
No podíem fer una selecció de restaurants amb servei a domicili sense comptar amb un dels reis en aquest camp: el sushi. Si el pla per a la nit és devorar unes safates de sushi mentre passes l’estona amb la teua parella o amics, no dubtes a cridar a Tastem. Telèfon: 963 69 68 51.

Poké Shop


Situat en ple centre de València, a escassos dos minuts de l’Ajuntament, aquest temple de culte a la gastronomia hawaiana és una de les millors opcions en tota la ciutat per a provar un bon poké. Amb una base d’arròs directament extreta de l’Albufera, Poké Shop ofereix tot el millor de Hawaii sense perdre l’essència més valenciana. Per a comandes a domicili: 961 81 38 14. També en Glovo, Just Eat, Deliveroo i Uber Eats.

Lamburguesa

a domicilio
Aquesta cadena valenciana d’hamburgueses és originària de Godella, però prompte el seu èxit va permetre que s’expandira a altres localitats de la província. Amb monstruoses hamburgueses que ronden els 8 euros i mig de preu i deliciosos entrants com nachos amb carn, quesadilles o aletes de pollastre, Lamburguesa és un valor segur per a aqueixes nits en les quals no t’abelleix cuinar. Per a comandes a domicili, el seu número de telèfon és el 655 317 670.

Shish Mahal

a domicilio
El concepte d’aquest restaurant naix de la fusió entre la cultura oriental i l’occidental. Un lloc on viure experiències culinàries úniques, ja que t’ofereixen la possibilitat de gaudir de la gastronomia asiàtica a València. Si t’agrada el menjar especiada i avui no tens massa ganes de cuinar, aquesta ha de ser la teua opció. Telèfon: 963 698 203.