El primer concurs de pizzes arriba este cap de setmana a València

Més de 20 pizzers de diferents localitats espanyoles es disputaran el guardó durant els pròxims 11, 12 i 13 de novembre.

pizzas

La Fira de València acollirà els pròxims dies 11, 12 i 13 de novembre el primer campionat de pizza de la Comunitat Valenciana, que s’emmarcarà dins la fira gastronòmica Gastrónoma i enfrontarà a més de 20 pizzers de diferents localitats espanyoles.

La competició arribarà a València de la mà de Gastroagencia, la primera agència de publicitat i notícies sobre gastronomia, que ha mantingut una estreta col·laboració amb la Universita della Pizza Italiana Nel Mondo (UPIM) per a l’organització de l’esdeveniment.

En la pugna, un total de vint pizzers que cercaran ser els millors en totes les àrees a valorar en el concurs. Alguns dels contendents seran el restaurant Il Cortile, La Tramontana, Spaca Napoli, Romeo i Julieta o Don Salvatore.

Durant la celebració del concurs, els assistents podran veure, segons assegura l’organització, la “essència dels productes italians de màxima qualitat” amb la qual es realitzaran les pizzes, uns ingredients que proporcionaran marques com Bufalaria o Wynn.

Uns altres dels ingredients de la cita seran els espectacles de showcooking, les interessants xarrades sobre cultius ecològics i horts urbans verticals i els consells gastronòmics de Two Many Xefs.

Valencia reunirá a 40 Estrellas Michelín en una cita culinaria abierta al público