Fira València genera el 0,5% del PIB i sustenta el 0,6% de l’ús de la Comunitat

L'impacte de Fira València en l'economia valenciana va aconseguir els 515 milions d'euros en 2017 segons un estudi presentat hui

L’impacte de Fira València en l’economia valenciana va aconseguir els 515 milions d’euros en 2017. Un any en què les instal·lacions van rebre 450.000 visitants i van acollir més de 3.200 estands. Així es desprén de l’Estudi d’Impacte Econòmic de l’activitat firal corresponent a l’exercici 2017 presentat hui.

L’Estudi realitzat per l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmica (IVIE) i dirigit pel catedràtic Joaquín Maudos revela que Fira València ha generat més de 11.000 llocs de treball directes i indirectes.

L’alcalde de València ha destacat l’efecte multiplicador de l’activitat de Fira València en l’economia de ciutat de València, de l’àrea metropolitana i de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt.

L’informe presentat hui suposa un reforç i un aval per a continuar treballant des de la Generalitat, la Fira i l’Ajuntament segons han coincidit els representants de les tres institucions.

Feria Valencia ofrece 4.000 coches con hasta 6.000 euros de descuento