coches

La Fira de l’Automòbil de València, que se celebrarà del 5 al 9 de desembre de 2018 i ocuparà una superfície de 80.000 metres quadrats, posarà a la venda uns 4.000 cotxes de 37 marques diferents oferits per 78 empreses, amb descomptes que poden aconseguir els sis mil euros.

Fonts organitzadores han informat que els registres de participació i oferta presentats aquest matí “milloren les expectatives previstes” i anticipen “la major flota de vehicles mai oferida a València en un recinte”, segons ha assenyalat el president del saló, Raúl Palacios.

La Fira, que celebra els seus vint-i-un anys de trajectòria, estructurarà la seua oferta comercial en un total de set pavellons de Fira València, mentre que dedicarà el pavelló N2P4 a activitats d’oci familiar, i situarà els Fòrums de Novetats i Vehicles Ecològics i un boulevard gastronòmic en el Distribuïdor Central de Fira València.

La cita ha confirmat la participació de 78 empreses expositores (concessionaris, agents oficials i distribuïdors multimarca) que representen a un total de 37 marques oficials, i ha destacat que enguany s’incorporen signatures com Maserati, mentre que unes altres com a Tesla es consoliden entre els expositors.

Raúl Palacios ha assegurat que “la Fira suposa un al·licient comercial per a concessionaris i marques, que trien una plataforma com aquesta per a llançar les seues millors ofertes de l’any”, i ha indicat que hi haurà descomptes “que superaran els 6.000 euros”.

coches eléctricos
Els cotxes eléctrics també formaran part de les ofertes de la Fira del Automòbil.

Enguany la Fira de l’Automòbil s’estructurarà entorn de dues àrees: en el nivell dos se situarà tota l’oferta de vehicle nou, mentre que els pavellons del nivell tres estaran dedicats al vehicle d’ocasió, seminou, quilòmetre zero, demo i gerència.

Al costat dels pavellons d’oferta comercial, la Fira de l’Automòbil de València també destinarà un pavelló al muntatge d’un “Motorshow” per a tota la família amb activitats com a simuladors o exposicions temàtiques del món del motor, així com una oferta de restauració a través d’àrees de “Food Trucks” i restaurants temàtics.