teatro

La lluita per recuperar l’espurna del matrimoni mitjançant un intercanvi de parelles arriba a València de la mà de la comèdia ‘Dos más dos’. Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro i Alex Barahona es pugen a l’escenari del Teatre Olympia per a generar els riures del públic fins al pròxim 10 de desembre.

L’obra, que és una adaptació teatral de la pel·lícula argentina amb mateix títol i que és la més vista en aqueix país en 2012,narra la història de dues parelles d’amics: Adrián i Julieta, una parella casada des de fa anys amb un fill preadolescente, i Tomás i Silvia, que gaudeixen de la seua vida en parella sols sense haver-se casat.

Una nit de celebració, Tomás i Silvia els expliquen als seus amics que practiquen l’intercanvi de parelles i que els encantaria compartir aqueixa pràctica amb ells. Esta confessió acaba desestabilitzant per complet al matrimoni, ja que els obliga a fer front a la falta de passió en la qual viuen submergits des de fa anys. En veure la química que tenen els seus amics, Julieta decideix no resignar-se i lluitar per recuperar aqueixa espurna amb Adrián, per a açò entre els tres tractaran de convèncer-li que es llance a aquesta aventura.

Respecte a l’adaptació teatral del film argentí, Miren Ibarguren ha assenyalat que l’obra és “superfiel a la pel·lícula”, mentre que Barahona ha destacat la dificultat de concentrar totes les seqüències en un sol escenari.