AUDITORI TORRENT

Després de ser la pel·lícula més vista a Argentina durant 2012, la comèdia “Dos más dos” arriba al teatre sota la direcció de David Serrano i Maite Pérez. Miren Ibarguren, Daniel Guzmán, María Castro i Álex Barahona protagonitzen una divertida comèdia de parelles que pel que sembla han aconseguit l’èxit professional i personal que volien, o almenos açò creuen. Adrián i Julieta, casats amb un fill adolescent. Tomás i Silvia, gaudeixen de la seua llibertat sense metrimonio ni fills pel mig.

Durant una nit de celebració, Tomás i Silvia els proposen a Adrián i Julieta un intercanvi de parelles. Ells ho practiquen amb assiduïtat per a mantenir l’espurna de la passió, alguna cosa que sembla han perdut Adrián i Julieta. Decidida, Julieta intenta convèncer al seu marit amb l’ajuda dels seus amics, però el que no saben és que el seu joc portarà conseqüències.

LA COMEDIA DOS MÁS DOS ARRIBA A L’AUDITORI DE TORRENT EL DIVENDRES 13 DE ABRIL A LES 20:30 HORES.

AUDITORI CATARROJA

Jesús Manzano és còmic i actor pertanyent a la companyia Teatro Instantáneo, i ha actuat en molts dels grans teatres del país. A banda també és col·laborador en diversos programes de televisió i ràdio, actualment treballa com a guionista d’El Hormiguero d’Antena 3. No dubtes en anar a veure a este geni de l’humor i dels monòlegs.

JESÚS MANZANO ACTUARÁ A L’AUDITORI DE CATARROJA EL DISSABTE 14 D’ABRIL AL TAC DE CATARROJA

AUDITORI LA VALL D’UIXÓ

L’Auditori La Vall d’Uixó estrena el diumenge que ve 15 d’abril Els Viatgers del temps, una producció creada per la companyia valència Pot de Plom i dirigida per Xavi Castillo. Un espectacle familiar carregat d’humor: un carro misteriós, uns còmics ambulants, una màquina del temps i un científic boig. Els viatgers del temps és una fantàstica aventura que gaudir en família i que porta a realitzar un al·lucinant recorregut per la història del País Valencià. Amb aparicions estel·lars de Jaume I El Conqueridor, El guerrer de Moixent o Felip V.

EL TEATRE I LA HISTÒRIA ES FONEN EN ELS VIATGERS DEL TEMPS A L’AUDITORI LA VALL D’UIXÓ EL DIUMENGE 15 DE ABRIL A LES 18 HORES.