Fallas

Els dies grans de les Falles estan molt a la vora i amb ells arriben els temuts carrers tallats i les alteracions de la circulació del trànsit. Durant estes dates trobar aparcament es converteix en tot un repte pel que es recomana l’ús de transport públic, bicicletes o a peu sempre que siga possible.

No obstant això, per a aquells que necessiten o preferisquen l’opció del cotxe poden optar per cercar zones àmplies d’aparcament a les quals accedir en funció de quin siga la via d’accés a la ciutat. Segons el Bàndol de Falles 2019 s’estableixen quatre àrees d’aparcament:

Per a l’accés des de la V-21 (Castelló i Barcelona): av. Aragó i zona Universitat Politècnica.

Per a l’accés des de la V-31 (Alacant i Albacete): zones de l’av. Germans Maristes i av. Antonio Ferrandis.

Per a l’accés des de la A-3 (Madrid): zones de C/ Tres Forques, av. Tres Cruces i C/ Campos Crespo.

Per a l’accés des de la CV-35 (Ademús): el tram comprès entre l’av. Maestro Rodrigo, l’av. Burjassot, l’av. Menéndez Pidal i l’av. Tirso de Molina.

A més, el Servei d’Estacionament Regulat amb Limitació Horària (ORA) quedarà suspès des de les 09.00 hores del dilluns 11 de març fins a les 09.00 h. del dimecres 20 en tot el terme municipal pel que durant nou dies la zona blava serà gratuïta per a tots els vehicles que aparquen en ella.

Fallas 2019: consulta los días y las calles cortadas de Valencia

Cuatro horas de espera para cinco minutos de mascletà