El Celler Dominio de la Vega ha presentat la seua última creació anomenada “Mírame”, un original rosat que sorgeix com a continuació de “Recuerdame” un Sauvignon Blanc, presentat fa un año pel celler; una història que todavía té molt que explicar.

La presentació de “Mírame” que va conduir el còmic Rafa Alarcón, es va traduir en una experiència d’aromes, sabors i tacte perquè els assistents aconseguiren comprendre la profunditat d’aquest vi.

Posteriorment i després d’este joc, arribé el moment final on els assistents, van comptar amb l’oportunitat de realitzar un tast et́cnica de la mà de l’enólogo de Dominio de la Vega, Daniel Expósito, qui no dubté a afirmar que el Mírame suposa una forta aposta per l’elaboración de vins de qualitat dirigits a un público molt dt.́s cosmopolita, d’aire urbà, que els mou les tendències, la frescor i les experiències com a forma de vida.

El Mírame es presenta amb un color rosa salḿn pálido de lleus reflexos liles. Vi de gran complexitat i finura aromática, destacant notes de fruita roja, fruita d’os i records a flors de violeta, tot acompañado d’unes lleugeres notes marines. En Boca, trobem un vi de paladar delicat i molt fresc amb notes salines; malgrat ser un vi lleuger és molt envolupant, aportándole consistència, en essència un vi rosat elaborat amb raïm bobal i pinot noir, procedents de parcel·les situades en la zona de la Vega, en el paratge Cerro Tocón, que es troba a una altitud de 760 m amb un sòl arcillo-calcáreu.