Los 10 colegios más solicitados para estudiar el próximo curso
Estudiantes del colegio El Pilar de Valencia.

El Col·legi d’Educació Infantil i Primària Luis Vives de València ha sigut el centre de la Comunitat Valenciana més demandat pel pares per al pròxim curs escolar. Així ho indica el llistat provisional de la Conselleria d’Educació per a les places en els col·legis del curs 2020-21.

A aquest col·legi situat al carrer Cuenca li segueixen altres centres valencians com a Humanista Mariner o San Juan de Ribera. El TOP 10 ho completen col·legis com CEIP Vivers i uns altres d’Alacant i Castelló com el Ferrández Cruz d’Elx, CEIP Censal de Castelló o La Condomina d’Alacant.

Respecte als centres concertats, el més demandat és El Pilar seguit per Escuelas Profesionales de Artesans o Esclavas encara que aquest últim no està entre els TOP 10.

LLISTAT DELS 10 COL·LEGIS MÉS SOL·LICITATS

  1. CEIP Lluis Vives (Valencia)
  2. CEIP Ferrández Cruz (Elche)
  3. CEIP Humanista Mariner (Valencia)
  4. CEIP San Juan de Ribera (Valencia)
  5. CEIP Censal (Castellón)
  6. CEIP Vivers (Valencia)
  7. CEIP La Condomina (Alicante)
  8. El Pilar (Valencia)
  9. Artesanos (Valencia)
  10. María Auxiliadora (Torrent)

EL 98% DELS XIQUETS IRAN ALS COL·LEGIS TRIATS PER LES SEUES FAMÍLIES

Després d’haver fet la baremació de totes les sol·licituds d’admissió que han realitzat les famílies en els centres públics, s’ha comprovat que el 98,78% dels xiquets han sigut admesos en algun dels centres que havien triat les seues famílies.

Quant al percentatge d’admesos provisionals en primera o segona opció, la xifra és del 96,95%. Això és un punt i mig més respecte a l’any passat, que se situava en el 95,57%.

El 10 de juliol es publicaran les llistes definitives i del 13 al 29 de juliol es procedirà a la matriculació efectiva per al pròxim curs.