El Dia de la Bicicleta dóna el tret d’eixida a la segona edició del Bicifest

L'Ajuntament de València ha presentat este festival que torna carregat d'activitats per a fomentar i posar en valor l'ús de la bici.

Centenars de ciutadans utilitzen cada jornada la bicicleta per a desplaçar-se per la capital del Túria, una forma de mobilitat molt impulsada des del nou consistori municipal. Hui l’Ajuntament de València s’ha sumat a la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta, una ocasió que l’alcalde ha aprofitat per a reivindicar el paper de la bici en el foment d’una València “més amable i sana”.

Per a aconseguir aquests objectius per part del Govern de la Nau, ha sigut fonamental l’impuls de l’anell ciclista, una iniciativa que si bé ha alçat tot tipus de controvèrsies també sembla haver agradat a molts valencians.

El Dia de la Bicicleta ha sigut a més el tret d’eixida a la segona edició del Bicifest, un festival que servirà per a posar en valor una nova cultura de la bici. Tallers culturals, esdeveniments esportius o rutes amb bici seran algunes de les activitats que integraran el programa del Bicifest.

Per a clausurar l’esdeveniment, el llit del riu albergarà la fira expositora ‘Bicimostra’, un espai de trobada per a amants de la bicicleta on no faltarà l’ambient festiu amb jocs, concerts i espectacles familiars del 19 al 20 de maig.