frío

(Andrea Bolúmar).- L’hivern és aquell oblidadís del que només ens recordem quan tiritem. I és que al fred no podem agrair-li una altra cosa que no siga agafar un bon catarro. Doncs bé, atès que els termòmetres a València han caigut en picat este cap de setmana et proposem deu plans “indoor” que pots fer sense passar ni un polsim de fred. Allà anem!

1. Cerca un spa: Vols relaxar-te de debò? Demana cita en algun spa de València que t’oferisca banys termals i dolls perquè deixes a un costat tot l’estrès de la setmana i t’inundes en el plaer aquàtic. A València hi ha spas de 30 minuts on et poden deixar com a nou. Anima’t a provar-los!

2. Prepara melmelada: és tot un pla si vols tindre a punt el farciment de les teues torrades durant la setmana i a més, que el “homemade” sap millor si li dediques temps.

3. Crega un ambient tranquil i llig: Vols començar una novel·la i no saps quan? Aquest és el moment. Planta’t roba còmoda, prepara’t una beguda calenta, posa’t la calefacció al gust i dedica-li hores a aquella novel·la que no sabies quan agafar.

4. Netflix, el nou atrapa sofàs: cerca una sèrie que t’enganxe mentre fas algun hobbie casolà com ganchillo o pintar un mandala amb els colors que més t’agraden, per exemple.

5. Fes exercici: no fa falta que et vages a córrer per a perdre aqueixos kilitos que has agafat de més durant el nadal. Cerca en Youtube qualsevol tutorial amb una taula d’exercicis i proponte com a repte fer entre 30-60 minuts d’exercici.

6. Reorganitza la teua habitació i com a premi dóna’t un capritx: Tens tota la roba de la setmana apilada en la cadira de la teua habitació? És hora que poses al dia l’ordre de la teua habitació, però com és tan avorrit, posa’t una copa de vi i bona música, així trauràs la part divertida d’ordenar la roba.

7. Veu a la churerría a primera hora i compra xurros: prepara a casa una tassa de xocolate calent a la tassa com la que et feia la teua àvia quan feia fred. Qui diu que els xurros amb xocolate només són el Falles? Compra mitjana dotzena i desdejuna diferent.

8. Escapa’t a veure un concert de música en directe: a València hi ha cafeteries que ofereixen concerts de música en directe, on pots prendre’t alguna cosa mentisques gaudeixes de bona música. Com el Jimmy Glass Jazz Bar (c/ de Baix, 28), un íntim bar de jazz d’estil novaiorquès amb actuacions en directe, carta de còctels pròpia i tapes.

9. Veu al teatre: a la nostra ciutat han estrenat diverses obres que et poden fer passar una tard divertida. Per què no apostar per la cultura teatral? En el Teatre Olympia (c/ S. Vicente Mártir, 44) ofereixen obres i musicals on passar una bona estona està garantit.

10. Let’s dinner together!: Dis-li als teus amics de fer un sopar a casa. Fes un pastís casolà, compra una botella de vi i posa una mica de picar. Amenitza amb bona música perquè no us interrompa les converses i llest!

Recordamos cómo fue la mayor nevada de la ciudad de Valencia