detenidos
GRAFCVA5287. VALENCIA, 06/06/2019.- Los agentes de la Policía Local y de los Bomberos que forman parte del dispositivo de playas durante la presentación esta mañana de jueves, en el Paseo Marítimo, de la campaña de verano del Ayuntamiento de València. EFE/Manuel Bruque

La Policia Nacional ha finalitzat una investigació contra el tràfic de drogues a la província de València que s’ha saldat amb la detenció d’un total de 14 persones, el desmantellament d’un laboratori i una plantació de marihuana i la confiscació de 5 quilos de cocaïna i altres 5 d’haixix.

L’operació, en la qual han participat 250 agents de policia, ha finalitzat després de procedir-se a la realització d’una quinzena de registres en els municipis de Sedaví, Massanasa i Alberic, a més d’en la mateixa ciutat de València.

Segons informa l’Agència EFE, aquesta investigació va arrancar fa quatre mesos quan es va detectar moviment de droga en el barri marítim del Cabanyal. A partir de llavors l’operació va continuar creixent fins que es va arribar a les persones que s’encarregaven del subministrament i venda dels estupefaents.