El coronavirus infecta al comercio valenciano:
Agentes de la Policía Local de Valencia patrullan en un mercadillo de la ciudad.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 36 anys després de agredir a cuatros agents i provocar-los lesions. El detingut, d’origen nigerià, ha sigut acusat com presumpte autor de delictes de lesions i atemptat.

Els fets van ocórrer aquesta nit sobre les 23.30 hores en el districte valencià d’Exposició. Els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un edifici on pel que sembla hi havia un home en el terrat agafant roba dels estenedors comunitaris.

Una vegada allí, els policies van pujar per una escala estreta fins a la zona superior de l’edifici. Va ser llavors quan de forma sorprenent va aparèixer un home de gran corpulència que es trobava ocult. Aquest els va agredir llançant punyades i puntades amb gran agressivitat intentant tirar als agents escales avall.

En un moment donat, l’home va aconseguir arrabassar la defensa reglamentària a un dels policies. Amb ella va colpejar el cap d’un altre dels agents provocant-li una ferida que sagnava abundantment, així com una commoció que va fer que caiguera a terra. Els seus companys, davant l’estat del policia agredit i veient l’agressivitat del sospitós, van sol·licitar immediatament assistència sanitària i el suport de més dotacions.

L’agressor va continuar atacant als agents, provocant lesions a tots ells, a dos al braç i a un tercer a la mà. Mentrestant cridava en anglès “puta policia, vull matar-vos!. Finalment, van aconseguir reduir-ho i detenir-ho com a presumpte autor dels delictes de lesions i atemptat a agent de l’autoritat.

DEU GRAPES Al CAP I POLICONTUSIONES

Els agents van esbrinar que el sospitós podria estar dormint des de feia dos dies en el terrat de l’edifici i que hauria ocasionat molèsties entre els veïns. A més, al policia agredit al cap van haver de practicar-li deu grapes per a curar la bretxa, mentre que els altres tres agents presenten policontusiones.

L’arrestat ja va protagonitzar un episodi similar a la fi de gener a València. També llavors va mostrar una gran agressivitat cap als agents. A més, igual que en aquesta ocasió, es va necessitar la intervenció de diverses dotacions policials.