Detenido el presunto asesino de Florina Gogos en Carxaixent

La Guàrdia Civil ha detingut aquest matí al presumpte assassí de Florina GogosL’home, de 60 anys i nacionalitat espanyola, està acusat d’escanyar a la jove romanesa prostituïda en la pista de Silla i el cos de la qual va ser trobat sense vida el passat 30 de gener en una séquia d’Albal.

L’arrestat treballava com a comercial d’una indústria química a Carcaixent. Segons altres xiques prostituïdes, l’home hauria tingut trobades anteriors amb Florina i és conegut per acudir a la zona. No obstant això, no li constaven antecedents judicials ni penals.

Aquesta detenció arriba després de sis mesos d’investigació per part del Grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil de València. Una càmera de seguretat d’una nau situada en la via de servei ha oferit l’única pista fiable. En l’enregistrament es pot veure com Florina es pujava a un cotxe blanc i minuts més tard aquest cotxe eixia del camí al qual havia entrat a gran velocitat. La intensa pluja d’aqueix dia no va permetre identificar la matrícula del vehicle, la qual cosa va dificultar molt la investigació.

Els investigadors porten mesos descartant possibles sospitosos fins a identificar al conductor del vehicle. Aquest matí, després del registre dels seus domicilis, l’home ha sigut arrestat a Carcaixent per la Guàrdia Civil. Des de primera hora del matí el moviment dels agents va alertar als veïns, els qui es van amuntegar a les portes del domicili del presumpte assassí.

FLORINA, DE LA DESAPARICIÓ A LATROBALLA DEL COS SENSE VIDA

Tot va començar el 8 de gener. Aqueix dia Florina Gogos desapareixia sense deixar rastre. Després de 22 dies de cerca, el cadàver va ser trobat per un caçador. Aquest es trobava en una séquia en zona de la marjal, en la localitat valenciana d’Albal.

En aqueix moment unitats de l’Institut Armat i de l’equip de Subaqüàtics van acudir al lloc per a procedir a l’extracció del cos i investigar les circumstàncies de la troballa. Va ser llavors quan, després de l’autòpsia, es va informar que Florina havia sigut escanyada i portava dies llançada en la séquia.