Un hombre acuchilla a su padre tras una discusión familiar en Meliana
Unidad de la Guardia Civil.

Un home de 30 anys ha sigut detingut aquesta nit a Meliana després d’apunyalar al seu pare. La víctima, d’uns 60 anys, va tenir una discussió amb el seu fill per raons que encara no han transcendit.

Els fets van succeir al voltant de les 21.30 hores en un habitatge del carrer Sant Teresa de Meliana on residien el mort i la seua dona, tots dos d’origen ucraïnès. En el moment dels fets, el domicili sol estava ocupat pel pare i el fill perquè la mare s’havia anat a visitar a uns familiars.

Les primeres apreciacions del forense assenyalen que la víctima va rebre una única ganivetada que el va afectar el cor. Així, el pare del parricida va morir de forma immediata.

EL CAP DE LA VÍCTIMA VA ALERTAR A LES AUTORITATS

Segons el diari Levante-EMV, el presumpte autor acabava d’arribar d’Ucraïna per a visitar als seus pares. No obstant això, encara es desconeix si la seua intenció era tornar a aquest país o quedar-se a València.

Les mateixes fonts han aclarit que l’assassí, res més acoltellar al seu progenitor, va telefonar al cap del seu pare, també ucraïnès, per a explicar-li el que acabava de succeir. Després de conèixer la informació, aquest va alertar a les autoritats a través del 112 i es va desplaçar al lloc dels fets.

Fins al domicili van acudir patrulles de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. També es va desplegar una unitat del SAMU, la qual va confirmar la mort per arma blanca. Les diferents unitats van trobar a l’agressor esperant-los a la casa, completament tranquil.

Agents de l’institut armat van arrestar al presumpte parricida i el van traslladar a la caserna de Montcada. Aquest nou cas de parricidi es converteix en el tercer en pocs mesos en la Comunitat Valenciana.