El detenido Jorge Ignacio P. a su salida de los juzgados de Alzira conducido por la Policía Nacional. EFE/ Manuel Bruque
GRAFCVA446. ALZIRA (VALENCIA), 10/12/2019.- El autor confeso del crimen de Manuel, Jorge Ignacio P. a su salida de los juzgados de Alzira conducido por la Policía Nacional para prestar declaración ante el Juzgado de Instrucción número 6.EFE/ Manuel Bruque

L’autor confés de la desaparició de Marta Calvo, Jorge Ignacio P.J., ha assistit hui al Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira per a procedir a la declaració davant la jutgessa que porta el cas de la desaparició de la jove on s’ha negat a parlar.

El presumpte assassí ha acudit escortat als jutjats prop de les 11 hores on nombrosos veïns esperaven la seua arribada a crits d’insults. No obstant això, la visita únicament ha durat una hora i és que l’acusat s’ha acollit al dret a no declarar i ha demanat “perdó” desconeixent-se a qui es dirigien aquestes paraules, segons han assenyalat fonts judicials.

La jutgessa ha ratificat l’ordre preventiva de presó per a Jorge Ignacio P. J. a causa de les “incoherències i contradiccions” del testimoniatge tornant així a la presó de Picassent.

Cal recordar que el detingut va confessar haver esquarterat a Marta Calvo després del que va qualificar de “mort accidental” en morir durant un acte sexual amb consum de cocaïna.