espectáculo

Toni Pons, un dels millors mentalistes-hipnotistas del panorama actual, ha estrenat este divendres, en Espai Rambleta, un nou espectacle original i únic que et mantindrà literalment pegat a la butaca sense pestañear.

‘Despierta’, l’evolució del reeixit espectacle de Toni Pons ‘Siente’, suposa una volta de rosca amb una posada en escena tan espectacular i cuidada com mai abans has vist. Experiències mentals d’alt impacte en una atmosfera d’absoluta impossibilitat i autèntica hipnosis on els voluntaris viuen experiències increïbles, sempre des del més absolut respecte.

Solament participen voluntaris i ningú és ridiculitzat en cap moment, tan solament sentiràs i gaudiràs originals aventures hipnòtiques, tan reals com en el més profund dels teus somnis.

No hi ha compinches, no hi ha actors, no hi ha acords previs amb ningú, i aqueixa autenticitat fa de l’espectacle alguna cosa absolutament apassionant i que no hi haja dues funcions iguals, mai se sap fins a on s’arribarà en cada espectacle. Tot ocorre partint de zero, i arribant a límits on ni els mateixos espectadors són capaços d’imaginar.