Desalojan una discoteca ilegal con 38 personas de fiesta
24-05-2021 Alicante.- Sucesos.- Desalojan una discoteca ilegal con 38 personas y detienen a los organizadores por tráfico de drogas. Agentes de la Policía Nacional y Local de Alicante han intervenido este fin de semana en una discoteca ilegal ubicada en un polígono industrial de la capital, en cuya fiesta participaban 38 personas. Asimismo, se ha detenido a los organizadores del evento, de 26, 30 y 32 años, por un presunto delito contra la salud pública, según ha informado la Policía en un comunicado. SOCIEDAD POLICÍA NACIONAL ALICANTE

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Alacant han desallotjat aquest cap de setmana una discoteca il·legal en la qual es trobaven 38 persones de festa malgrat les restriccions contra el coronavirus.

Els fets han ocorregut en el polígon industrial de Rabasa (Alacant). Allí es va detectar que una nau estava sent usada com a discoteca encoberta. Va ser a les 03.00 hores del diumenge quan una denúncia va alertar a les autoritats.

Segons relata Europa Press, els agents van ser avisats per música alta en una zona industrial. En personar-se en la nau, es va comprovar que una trentena de joves estaven de festa a l’interior consumint alcohol i drogues. A més, no es complia amb les mesures sanitàries, estant sense màscara ni distanciament social.

Durant el registre, la policia va localitzar diferents quantitats d’estupefaents. En una bossa van trobar speed, metaanfetaminas i cristall (MDMA). També es van detectar unes butllofes metàl·liques que contenien substàncies d’heli i òxid nitrós, el conegut com a ‘gas del riure’.

Els agents van detenir als tres organitzadors de l’esdeveniment. Els joves de 26, 30 i 32 anys estan acusats de presumpte delicte contra la salut pública. Aquests han sigut posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alacant. Al marge de les detencions, es van executar 19 actes per excés grupal en la discoteca il·legal i 7 per tinença d’estupefaents.