Disuelven un macrobotellón con medio centenar de jóvenes en la Patacona
Paseo de la playa de la Patacona, Alboraya. / Belano (FLICKR)

Agents de la Policia Local de Alboraia han desallotjat aquest cap de setmana tres concentracions malgrat les restriccions del coronavirus. La més cridanera va ser la viscuda en la jornada del diumenge amb mig centenar de joves reunits en un macrobotellón.

La Policia Local va haver de dissoldre la concentració a la platja de la Patacona on hi havia al voltant de 50 persones juntes. Aquests es trobaven en ambient fester, bevent i escoltant música en el mateix passeig de la platja.

A més, aquest fet no va ser aïllat. En la mateixa jornada, els agents d’Alboraia van haver de dissoldre una concentració de vehicles “tuning” en l’àrea de Port Saplaya.

LA POLICÍA D’ALBORAIA INTERVÉ UNA FESTA PRIVADA

La localitat valenciana també va estar en el punt de mira de les autoritats el dissabte. Segons ha fet públic la Policia Local del municipi, van desmantellar una festa privada il·legal. Aquesta s’estava celebrant en l’àtic d’un edifici de la Patacona.

Va ser la trucada d’un veí del bloc de cases el que va activar les alarmes policials. Els agents van enviar el dron #FÈNIX_1, el qual va localitzar la festa detectant que hi havia 7 persones concentrades. La Policia Local va identificar als participants els qui han sigut denunciats per incomplir les restriccions de la Generalitat Valenciana.