Foto: Página Facebook Ricard Camarena

Del 17 al  27 d´octubre, els  millors restaurants de València ens conviden a descobrir les seues proposades culinàries, oferint un menú propi a uns preus fixos per a tots els establiments.

València Cuina Oberta:Restaurant Week ofereix en la seua XXI Edició menús de migdia en els millors restaurants de la ciutat a 24€ i el menú sopar a 30€, a excepció dels restaurants gurmet el preu del qual varia a 39€ el menjar i a 45€ el sopar.

Ja pots reservar per a l’edició de tardor, que arriba amb grans novetats com la participació d´Atic Alameda, Baobab, Pelayo Gastro Trinquet oVaqueta Gastro Mercat, i amb estandarts ja habituals d´aquest certamen com 2 Estaciones, Alejandro del Toro, Ameyal, Apicius, Contrapunto Les Arts, Entrevins, Kaymus, La Sucursal, Lienzo, Q Tomas, Saiti, SucarVertical, tots ells amb menús especials i basats en el producte local de temporada.

Foto: Valencia Cuina Oberta

Cremós de Carabassa a la taronja i safrà amb mol·luscos de Temporada, cruixent d’Orada d’Ham amb espinacs i Kimchi de la punta, Arròs de Presa de Porc i Tàperes, Tosta de Titaina i Ou de Guatla,Xuple de dumplings de llagostins, formatge fresc i coriandre,Pastís de formatge ¨trencada¨ amb gerds i galeta…són alguns dels plats que es podran degustar en aquesta edició.

Una vegada més es lliurarà el Premi al Menú més Cardiosaludable d’aquesta edició i se sortejarà un premi entre els ‘cuinaoberters’ que compartisquen imatges en Instagram amb els hashtags #ConcursoCuina y #CuinaOberta2019;a més del tradicional premi al Millor Menú Cuina Oberta, que vosaltres triareu i els tallers gastronòmics en un Celler del segle XIII.

Les reserves ja estan obertes a través de la página web d’un esdeveniment gastronòmic que ja s’ha consolidat a la ciutat.